glazenwasserEen schone gevel en blinkende ramen zorgen er mede voor dat uw bedrijfspand, winkel, showroom, appartementengebouw of instelling representatief is en opvalt. Voor een goede indruk bij klanten, medewerkers en bewoners schakelt u onze professionele glazenwassers in.

Traditioneel of telewash

Afhankelijk van uw specifieke situatie werken onze glazenwassers op traditionele wijze of met behulp van het telewash-systeem. Bij de traditionele manier hanteren zij een ladder, inwasser, trekker en spons. In speciale situaties wordt gebruik gemaakt van hoogwerkers. Team 4 Clean heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende werkmethoden.

Bij het telewash-systeem, ook wel telescoopbewassing genaamd, wordt gewerkt met gedemineraliseerd water (osmose) en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoog reikt. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan een hoogwerker.

Het gedemineraliseerde water zorgt voor een glashelder resultaat zonder strepen. Team 4 Clean beschikt over een filterinstallatie waarmee we zelf water demineraliseren tot omgekeerde osmose.