U staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar een vloer is een belangrijk visitekaartje van uw organisatie. Er zijn diverse soorten vloersoorten: beton, hout, tapijt, linoleum, natuursteen of grind. Deze hebben allemaal hun eigen uitstraling en eigenschappen. Er is een punt waar ze allemaal gelijk in zijn, uw vloer moet zelfs bij intensief gebruik mooi en schoon blijven en zo lang mogelijk meegaan. Dat kan alleen als u uw vloer laat onderhouden door de echte specialist. Wij zijn uw specialist in vloeronderhoud. Wij behandelen uw vloer deskundig en met de grootste zorg. Zo bent u verzekerd van een representatieve uitstraling van uw pand, een schone en gezonde werkomgeving en een langere levensduur van zowel harde vloeren als tapijtvloeren. We beschikken over vakmensen die weten waarmee ze bezig zijn. Opgeleid bij SVS of via leveranciers van vloeren.

Polymeren van uw vloeren

vloeronderhoudLinoleum / marmoleum heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 15 jaar. Door het aanbrengen van 2 lagen polymeercoating (Topcoaten) wordt de levensduur van uw linoleum / marmoleum vloer aanzienlijk verlengd. Slijtage en beschadigingen worden op deze manier opgevangen door de aanwezige polymeercoating die weer hersteld kan worden tijdens het periodieke vloeronderhoud. Polymeren dient dan ook primair om de vloer te beschermen. Onze vloerspecialisten brengen een zeer duurzame basiscoating aan die bij goed onderhoud vele jaren aanwezig is.

Nieuwe linoleumvloeren zijn van fabriek af al voorzien van een Topshield. Wij adviseren voordat de ruimte in gebruik wordt genomen de vloer te voorzien van 1 a 2 lagen polymeer coating. Dit ter voorkoming van eventuele beschadigingen van de topshield tijdens de bouw.

Voor het dagelijkse / wekelijks vloeronderhoud op Linoleum / Marmoleum vloeren voorzien van een polymeer of waslaag adviseren wij het gebruik van een stofwisser in combinatie met een vlakmopsysteem. Gebruik een universeel dweilmiddel op basis van wateroplosbare polymeren die speciaal voor linoleum en marmoleum vloeren is bestemd.

Planning en uitvoering

Na inventarisatie van uw wensen en behoeften stellen wij een plan van aanpak op voor een onderhoudsbehandeling. Dit plan van aanpak zal worden voorzien van een éénvoudig periodiek onderhoudsplan en een scherpe offerte die wij kosteloos aan u zullen sturen.

Het spreekt voor zich dat een goede planning tot een ideale uitvoering leidt. Onze projectplanning zorgt ervoor dat onze vloerspecialisten efficient en vakkundig aan de slag kunnen waarbij het uitgangspunt is de interne overlast zoveel mogelijk te beperken. Het verrichten van onze activiteiten na kantoortijden of in het weekend is een keuze die wij dan ook graag aan u voorleggen.